معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

تلاش آمریکا برای همراه کردن انگلیس در بازگرداندن تحریم ایران

نماینده آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با یک روزنامه انگلیسی گفت، لندن باید موضع خود درخصوص بازگشت تحریم‌های ایران را به طور شفاف بیان کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر دولت آمریکا در حال تقلا برای جلب حمایت انگلیس از بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، روزنامه «تایمز» روز پنجشنبه نوشته است، کاخ سفید از لندن این درخواست را دارد که موضع خود را در قبال تحریم‌های ضد ایرانی به‌صورت شفاف بیان کند.

«کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با این روزنامه مدعی شد: «سوال اصلی این است که بریتانیا به بزرگ‌ترین کشور حامی تروریسم جهان اجازه خرید و فروش سلاح خواهد داد یا خیر».

کرافت در ادامه گفت: «دولت ما بارها گفته است که ایالات متحده هرگز اجازه نخواهد داد این اتفاق رخ دهد».

واشنگتن از قبل اعلام کرده بود چنانچه در تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران موفق نشود قصد دارد از یکی از بندهای برجام که با نام‌هایی مانند «مکانیسم ماشه»، «ساز و کار حل و فصل اختلاف» یا «ساز و کار بازگشت خودکار تحریم‌ها» شناخته می‌شود برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران استفاده کند.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که قرار است امروز (به وقت محلی) با حضور در سازمان ملل رسماً خواستار فعال‌سازی مکانیسم ماشه شود، به نقل از همتای پیشین خود در کاخ سفید مدعی شد واشنگتن می‌تواند تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را که ذیل برجام لغو شده بود، بازگرداند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار